Slagteren på Møllevej

Åbningstider - I dag: 8:00 - 17:00

Velkommen indenfor

Vi sætter en ære i at opretholde de stolte håndværkstraditioner

Slagteren på Møllevej


Vi hjælper dig også gerne, hvis du er på jagt efter medisterpølse uden gluten, leverpostej uden fedt, flødekartofler uden laktose eller… Spørg os hvad vi kan, som hovedregel koster det ikke ekstra, men måske skal du købe lidt mere ad gangen.

Alle vores røgvare er saltet i kar, og ikke pumpet med fosfat. Vi ryger i en gammeldags muret stenovn og på bøgeflis. Det tager lidt længere tid, men vi har tid at vente. Vi lover dig en smagsoplevelse, ud over det sædvanlige, når du handler hos os, måske lidt for meget smag, men det er nu engang sådan rigtigt kvalitet skal smage.

Vi prøver at holde fast i de gamle traditioner, med hjælp fra moderne maskiner, men stadig så vi kan se os selv i øjnene som håndværkere.

Når det drejer sig om kød er vi nærmest hysteriske, vi vil kun have det bedste, vi modner selv vores kød, som alt sammen er dansk. Det tager den tid det skal, men vi venter bare så længe vi skal, for at du, kan få et stykke kød, du og dine gæster, vil glæde jer over længe efter, at det er spist. Den glæde, er meget større end ærgrelsen over, at have købt forkert og for billigt.

Vi har ikke økologisk kød eller frilandskød i kølerummet til daglig, men hvis du bestiller fx ½ eller ¼ gris, tager vi den gerne hjem til dig, og skærer den ud, som du vil have. Vi koger også gerne, en rullepølse eller laver medister fra din gris. Til jul vil du altid kunne bestille økologiske flæskesteg,
ænder og gæs.

Når du kommer ind i vores butik, har vi altid tid, til at give dig råd og vejledning, hvis det er det du har brug for. Tips og gode ideer er vi heller ikke nærige med og vi kender ingen dumme spørgsmål.
På vores hjemmeside kan du i TV-køkken se forskellige små film, bl.a. om hvordan du laver gode saucer.

For levering kontakt butikken.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop